Wie Zijn Wij?

ContentmarketingVaak zeggen bedrijven: “We moeten nu de goede stap maken naar het internet, maar eigenlijk weten we niet precies hoe!” Dat is precies het moment dat The Content Guys je veel zorgen uit handen kan nemen, want wij weten dat wel.

Wij kunnen helpen met:

  1. het analyseren van jouw online doelgroepen en kansen
  2. het adviseren van de juiste strategie en content
  3. het opzetten van social media t.b.v. de gekozen strategie
  4. het creëren en beheren van de juiste content
  5. het geven van social media en content trainingen en presentaties

1. Analyse

Voordat je aan de slag gaat met blogs, social media, websites enz. is het belangrijk om goed in kaart te brengen, waar jouw online doelgroep zich bevindt. Zitten jouw klanten wel op Facebook en Twitter of worden ze liever nog benaderd via een e-mail nieuwsbrief? Waar praat jouw online doelgroep over? Wie gaat in jouw organisatie het social media gebeuren oppakken? M.a.w. wat ga jij online zeggen tegen welke doelgroep en op welk moment? Ben jij wel klaar voor deze nieuwe vorm van marketing?

Dat en veel meer van dat soort vragen zullen wij de revue laten passeren als jouw organisatie vraagt om onze hulp. Er is geen weg meer terug, de weg naar voren gaat steeds meer online. Sterker nog: de weg naar voren wordt steeds mobieler. De consument wil vaker dan ooit jouw relevante informatie lezen in hun handpalm. De vraag is dus eigenlijk niet meer of je meer online gaat. De vraag is hoe snél je nu online gaat. The Content Guys helpt je graag op weg.

2. Advies en Strategie

Uit de grondige analyse die wij voor je doen, zullen de resultaten leiden tot een conclusie en een advies. The Content Guys geeft je een helder overzicht van jouw online kansen. Om die kansen optimaal te benutten dien je een goed plan van aanpak te maken: een online strategie. Die strategie gaat verder dan alleen een tweet op Twitter. Online communicatie gaat verder dan alleen zenden, want zenden zorgt voor reactie en wat gaat jouw organisatie met die reacties doen? Wie pakt wat op? En wat zeg je dan precies online?

3. Opzetten Social Media activiteiten

Goed! Je kent je kansen, de organisatie is voorbereid op een nieuwe online strategie en nu? Aan de slag. The Content Guys helpt je om n.a.v. de analyse de juiste online media kanalen op te zetten. Van website tot Facebook, van tweet tot blog. Alle online locaties waar we jouw doelgroep kunnen vinden, zetten we op om met jouw doelgroep in contact te komen. Tevens leren we je om te gaan met de diverse social media kanalen en laten we zien, hoe je met de juiste content (informatie) de juiste doelgroep kan informeren. Wees klaar om je klant nu echt te leren kennen!

4. Creëren en beheren

Bij veel organisaties horen hetzelfde probleem: “We hebben geen personeel, geen tijd om iets te doen met social media!” Voor The Content Guys is dat geen probleem. Wij zijn in staat om je site, je blogs, je social media op orde te brengen en te houden. Wij treden in contact met je klant, zodat ze zich vertrouwd en gehoord voelen. De online input van klanten zien we als meerwaarde om jouw organisatie, producten of diensten te optimaliseren. Terwijl wij daar mee bezig zijn, kunnen jij en jouw personeel gewoon doorgaan met waar iedereen zelf goed in is. Ook dat is strategie!

5. Trainingen en presentaties

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kracht van contentmarketing en internetmarketing geven wij zowel presentaties als trainingen. Presentaties zijn vaak gericht op de ontwikkelingen van social media en contentmarketing. Het geeft je vaak een goed beeld van de huidige stand zaken, maar ook de trends van deze online disciplines.

Trainingen zijn met name toegespitst op het omgaan met websites, blogs, social media (Twitter, Facebook, Google + enz.), maar ook op het maken van de juiste strategie en de juiste content. Trainingen hebben vaak ook het doel om het gebruik van online communicatietools te optimaliseren.

Meer informatie

Klaar om de stap te maken? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Graag vertellen wij je meer. Bekijk HIER een online presentatie van The Content Guys over contentmarketing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s