Online Marketing

Internet-Marketing-The Content Guys

Iedereen en alles is bijna op internet te vinden. Maar hoe spring jij met jouw website boven alles uit? Hoe is jouw bedrijf of organisatie goed vindbaar in Google? Is jouw website SEO-proof. Geeft jouw website wel de antwoorden op de vragen die de consument stelt? Doe jij überhaupt aan online marketing?

Online marketing – ook wel internet marketing genoemd –  is niet iets wat je zomaar even doet. Het is een vak en tevens een serieus onderdeel van je algemene marketing strategie. Op de juiste manier en op de juiste plek je doelgroep aanspreken is online niet veel anders dan offline. Je moet – als je iets bekend wil maken aan de online doelgroep – dan ook wel wat interessants te vertellen hebben.

Wil je jouw organisatie goed online presenteren, dan vergt dat een serieus plan van aanpak. The Content Guys helpt graag om jouw online marketing strategie goed neer te zetten in het belang van jouw organisatie, producten of diensten.

Online marketing is:

– Goede vindbare website (SEO = zoekmachine optimalisatie);
– Social media (Twitter, Facebook, Google+, etc.);
– Online adverteren (banners, affiliate, Adwords etc.);
– E-mail marketing (nieuwsbrief);
– Viral marketing (online marketing campagne rondom merk)

Online marketing kent dus een aantal serieuze disciplines. The Content Guys kan alles voor jouw organisatie regelen. Maar écht goed zijn zij in contentmarketing: dat is de juiste inhoud en relevante informatie op internet plaatsen, gericht aan de juiste doelgroep en dat allemaal op het juiste moment. Alle bovengenoemde internetmarkting tools zetten wij zo optimaal mogelijk in om jouw boodschap zo goed mogelijk onder jouw online doelgroep te verspreiden.

Online- en contentmarketing zijn disciplines die steeds belangrijker worden in een maatschappij die zich steeds meer online beweegt en steeds mobieler wordt. Je wilt jouw doelgroep in de handpalm kunnen voorzien van de meest relevante informatie naar waar hij naar op zoek is. Dat vergt een serieus marketingplan, een online marketingplan: een strategie.

Juist dat werk nemen wij graag uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor de rest van jouw organisatie.

Meer informatie? Vraag het The Content Guys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s