Content Marketing

ContentmarketingWat is contentmarketing?

Contentmarketing is een goed verhaal op de juiste manier vertellen. Met de juiste timing en aan de juiste doelgroep. Contentmarketing dus! Dat is wat The Content Guys doet. Wij maken en bewaken jouw verhaal, jouw identiteit. Door merk- of productbetrokkenheid zorgen wij er via het juiste kanaal voor dat jouw bezoekers volgers worden. En volgers fans. Wij luisteren naar de consument, delen de nodige kennis en blijven met ze in contact. Dat doet The Content Guys met behulp van de meest uiteenlopende (sociale) media.

Doel van contentmarketing

Contentmarketing is dus een goed verhaal vertellen (zie blog). Een goed verhaal dat antwoord geeft op de vraag en/of behoefte van de consument. Dan kan uitgebreid via een blog of slechts in een paar tekens via een medium als Twitter, dat kan met een mooie visuele website of dat kan met een videoboodschap. De consument wil uiteindelijk maar één ding: een snel en relevant antwoord op zijn vraag.

Contentmarketing als onderdeel van je algehele marketing

Een goed verhaal of een relevant antwoord komt veelal voort vanuit de vraag van de consument. Het is daarom dan ook belangrijk om goed naar de consument te luisteren en op de juiste manier en met de juiste timing te reageren. Een online marketingstrategie is dan ook van groot belang. Contentmarketing is dan ook niet iets wat je zomaar even (erbij) doet, het moet een onderdeel zijn van je algemene marketingbeleid. De consument ventileert online continue zijn vragen, ideeën en klachten. Het is dan ook belangrijk om daar goed mee om te gaan. Want wie de kansen niet pakt, zal zich op termijn bedreigd voelen. Door de concurrent en nog belangrijker… de consument.

Meer informatie? Vraag het geheel vrijblijvend aan The Content Guys: bel of mail ons!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s