Facebookpetitie maakt jager Melissa Bachman tot prooi

Melissa BachmanDe Amerikaanse Tv-jager Melissa Bachman is via Facebook nu zelf tot prooi uitgeroepen van vele wereldverbeteraars. Bachman is in Amerika bekend om haar eigen Tv-show “Winchester’s Deadly Passion.” In de show laat ze zien hoe ze met een jachtgeweer of pijl en boog jaagt op allerlei wilde dieren. Vaak gaat ze voor de jacht naar Zuid-Afrika.

Onlangs schoot ze een leeuw dood in Zuid-Afrika. Vervolgens poseerde trots met haar “trofee” op een foto (zie boven), die ze vervolgens via Facebook wereldwijd verspreidde. Dat schoot – leuke woordspeling – een aantal Zuid-Afrikanen in het verkeerde keelgat. Zij startten een petitie gericht aan de regering van Zuid-Afrika. “Deny future entry Melissa Bachman”, zo luidt de petitie: weiger toekomstige toelating van Melissa Bachman.

melissa bachman 2“Bachman is de absolute tegenpool van het natuurbehoud waar dit land zich op laat voorstaan. Haar jongste Facebookpost toont haar naast een leeuw die ze net heeft vermoord in ons land. Als belastingbetalers eisen we dat ze de toegang tot dit land en diens natuurlijke rijkdommen wordt ontzegd”, aldus de actievoerders.

Het petitieverzoek gaat inmiddels viral via Facebook. Inmiddels hebben ruim 100.000 mensen de petitiepagina op Facebook geliked. Een kleine 200.000 mensen hebben de petitie getekend op de officiële website.

Melissa Bachman raakte al eerder in opspraak. Zo werd haar jachtprogramma “Ultimate Survival” door National Geographic geschrapt na een soortgelijke petitie. Twitter verwijderde naar aanleiding van alle commotie haar Twitter-account. Op Facebook schiet men verbaal met scherp. Het lijkt er in elk geval op dat Bachman prooi is geworden van de online jacht op haar persoon.

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

2 thoughts on “Facebookpetitie maakt jager Melissa Bachman tot prooi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s