Holland’s Got Talent sterretje Amira Willighagen gaat viral

Amira WilighagenIneens stond ze daar. De 9-jarige Amira Willighagen uit Nijmegen. Op het podium van Holland’s Got Talent. Ze deed niet alleen de jury versteld staan, maar ook nog eens ruim een miljoen kijkers van dit programma. Meteen werd er over Amira gesproken. Op Twitter, Facebook en andere social media was ze het gesprek van de dag.

Niet veel later werd de video van Amira op YouTube gezet en ruim een week later is één van de vele uploads ruim 8 miljoen keer bekeken. And counting ’cause Amira goes viral! Over de hele wereld wordt gesproken over dit talent. De Portugese, Duitse, Poolse Tv hadden oog voor dit talent. Zelfs CNN sprak uitvoerig over Amira. Om nog maar te zwijgen over mijn Canadese vrienden die haar inmiddels ook al hadden gespot en het filmpje deelden alsof we het zelf nog niet hadden opgemerkt.

De aria O Mio Mabbino Caro van Puccini geeft Amira ineens een wereldberoemde status. Vakgenoot in de klassieke muziek André Rieu heeft de jongedame inmiddels een masterclass toegezegd. Gelukkig lezen we in vele kranten dat Amira ook nog graag “gewoon” buiten speelt. Yeah right. Het regent al dagen. Alsof we dat moeten geloven.

De 9-jarige Amira heeft inmiddels ook een eigen Facebookpagina. Bizar, want iemand van 9 mag eigenlijk nog helemaal niet op Facebook.

Zo lang het mag, hieronder de rip-off versie die ruim 8 miljoen keer is bekeken. Op zich niet netjes van TheOliversWorld4 om andermans content op internet te zetten, alleen had RTL er zelf slimmer aan gedaan om het embedden van dit filmpje toe te laten. Het originele fragment van RTL is namelijk niet te embedden en heeft dan ook “maar” 1,3 miljoen kijkers.

Maar goed, nog even genieten… En dan is alles weer zoals het was.

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s