Gastblog: samen doen, samen delen

Amazing_socialmediaNaast gastblogger op de website van www.seomarktplaats.nl mochten we ons nu een keer flink inspannen om een gastblog te schrijven voor de site van Amazing Mixed Media Minds. Het blog lees je hier.

Met gedeelde kennis inspelen op de steeds veranderende vraag van de markt

Amazing heeft ons de nodige inspiratie gegeven tijdens het opzetten van The Content Guys. Sindsdien werken wij dan ook nauw samen. Zo ondersteunen wij Amazing met het neerzetten van de online strategie van een aantal van hun klanten, met name op het gebied van content marketing. Ondertussen wordt door Amazing hard gewerkt aan een marketingcampagne van The Content Guys. Door onze offline en online krachten aan kennis en skills aan elkaar te verbinden, kunnen we optimaal inspelen op de continu veranderende vraag van de markt.

Samenwerken, samen doen, samen delen

Met die veranderende markt als voornaamste reden zijn The Content Guys voortdurend op zoek naar verbindingen met andere bedrijven gespecialiseerd in online, maar ook offline communicatie. Simpelweg omdat we samen meer weten dan alleen. Voornamelijk omdat een ieder zijn eigen expertise en specialisme met zich meebrengt. Samenwerken kan leiden tot samen doen. En dus ook samen delen. Een mooie gedachte die social media ons dagelijks helpen te herinneren.

Is jouw organisatie ook van de samenwerking en daadkracht? Bel of mail gerust om eens kennis te maken. In Apeldoorn hebben wij goed koffie!

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s