Expositie Kijken, zien, creëren in Apeldoorn

Kijken, zien, creëren - The Content GuysAanstaande zaterdag 26 oktober organiseert onze partner Klaaysen design de design-expositie Kijken, zien, creëren in het Apeldoornse cultuurgebouw ACEC.

Met de expositie laat designer Bert Klaaysen ‘het Klaaysen design’ zien. Ontwerpen ontstaan
vanuit ‘Kijken, zien, creëren’. Meubels die door hun eenvoud en de  juiste verhoudingen, een ruimte kloppend maken. Optimale kantoorinrichting zorgt voor een prettige werkomgeving.

Kijken, zien, creëren - The Content GuysDaarnaast wil Klaaysen zijn visie delen op het werken van nu. Gebaseerd op het motto ‘Be your own pilot’ presenteert Klaaysen design een eigen meubellijn.

De expositie biedt tevens een podium aan nationale en internationale partners van Klaaysen design en het resultaat van hun samenwerking. Ook The Content Guys werken samen met Klaaysen design ten behoeve van de bedrijfsprofilering en de profilering van de expositie Kijken, zien, creëren via social media.

German Design Award 2014

Ook te zien tijdens de expositie Kijken, zien, creëren is het meubelmerk saltego (met kleine -s). saltego werd onlangs genomineerd voor de prestigieuze German Design Award 2014 in de categorie werkplekken. Hoewel saltego niet het winnend ontwerp was, kreeg het meubelmerk wel een “Special Nominee” toegekend door de 30-koppige jury. Die honorering geldt als een aanmoedigingsprijs, erkenning van het vakmanschap en oog voor design.

Netwerkavond voor mensen met passie voor design

Special voor mensen met passie voor design organiseert Klaaysen design op 30 oktober en 13 november twee speciale netwerkavonden met als thema: “Design als inspiratie”. Iedereen is welkom om zijn visie en mening over design in het breedste zin van het woord met elkaar te komen delen. Entree is gratis, aanmelden kan via deze link.

De expositie Kijken, zien, creëren begint op 26 september en duurt tot en met zondag 16 november. Meer informatie: www.kijkenziencreeren.nl

Volg Klaaysen design op:

image

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s