Wereldwijde Facebook-storing maakte updates en likes even onmogelijk

Facebook_error_down_16122010Niet gebruikelijk, maar vandaag wel gebeurd: Facebook kampte maandag met problemen rondom de status updates en likes. Telkens als mensen iets wilden plaatsen, verscheen de melding “Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw over een paar minuten.”

Via concurrent Twitter leek het er op dat de storing gebruikers over de hele wereld had getroffen. Reacties met meldingen van de storing kwamen overal vandaan. Ook via de mobiele app viel niets te doen rondom statussen en likes op ‘s werelds grootste social media platform.

Ondertussen maakten ook de grote nieuwssites serieus melding over de storing van Facebook. Zo werd de storing al vrij snel gemeld op Nu.nl en Parool.nl. Facebook zelf gaf officieel (nog) geen verklaring voor de storing. De storing duurde al met al ruim twee en een half uur.

De Twitter-klaagmuur draaide gedurende de storing op volle toeren.

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

3 thoughts on “Wereldwijde Facebook-storing maakte updates en likes even onmogelijk

 1. Frank Geloven

  Mijn Facebook doet nu (18 november) nog steeds raar. Updates verschijnen niet in mijn eigen timeline. Sommige oude verdwijnen spontaan. Ik zie niet meer het aantal weergaves van berichten. En ik kan ook mijn likes niet meer zien. Kortom, grote chaos en dit duurt al dik anderhalve week.

  Reply
 2. thecontentguys Post author

  Beste Frank,

  Dank voor jouw reactie. Op dit moment ondervinden meer mensen een dergelijk probleem zoals jij omschrijft. Blijkbaar zie jij niet altijd de update op je eigen timeline/wall, terwijl die wel verschijnt bij jouw volgers/likers. Waarom dit exact zo is, is ons ook niet duidelijk. Tref meer info op jouw vraag via deze link: https://www.facebook.com/help/community/?view=top

  Ook meer mensen kampen met het probleem dat ze afgelopen week hun statistieken niet optimaal hebben kunnen inzien. Dat lijkt nu wel weer te werken.

  De vraag hebben we neergelegd bij onze Facebook-specialisten.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s