Experiment De Facehoek: offline ontmoetingsplek voor online creatieven uit Apeldoorn

ZwitsalLABOp vrijdag 11 oktober experimenteren The Content Guys met “De Facehoek”. De Facehoek is een offline flexwerk- en ontmoetingsplek voor online creatieven.

De Facehoek heeft naast flexwerken als doel om Apeldoornse aanbieders van online diensten met elkaar in contact te brengen, nader kennis te laten maken en waar mogelijk met elkaar te verbinden. Door diverse online disciplines onder een dak samen te brengen, profileren wij ons tegelijkertijd als “Apeldoorn, de online stad!”

De Facehoek is een experimenteel onderdeel van Zwitsal LAB. Zwitsal LAB wil aantonen dat langdurige leegstand van cultuur historische panden voorkomen kan worden door middel van creatieve invulling. De Facehoek is zo’n creatieve invulling. Naast De Facehoek zullen op 11 oktober ook andere werk gerelateerde initiatieven plaatsvinden. Alle aanwezige initiatieven hebben de vrijheid om die dag hun klanten en netwerk uit te nodigen.

De bedoeling is om te starten rond 11.00 uur en om 16.00 uur te eindigen met een heerlijke borrel (onder voorbehoud).

Wil jij als online Apeldoornse ondernemer het experiment tot een succes maken? Heb je suggesties of vragen? Stuur dan even een berichtje:

Het is de bedoeling dat op de dag zelf stroom en WiFi aanwezig zijn. Zo kan je naast het netwerken met collega’s of een gesprekje met passanten, ook gewoon je werk doen. Wil je meer weten over het Zwitsal LAB, kijk dan hier op de Facebookpagina.

The Content Guys - Maak fans van volgers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s