Startschot The Content Guys met publicatie in Eigen!

The Content Guys Eigen MagazineMet een heuse publicatie in Eigen! Magazine zijn The Content Guys nu officieel live en overal in beeld. Offline en online. Klik op de link om Eigen! online te kunnen lezen. Wie een glimp van The Content Guys wil opvangen, bladert even naar pagina 54.

Kansen op Facebook, Twitter en andere social media

Mensen die ons als sinds de voorbereidingen volgen, weten dat we met The Content Guys graag vraagstukken rondom social media oplossen voor bedrijven. Wat zijn de kansen voor jouw organisatie op Facebook? Hoe ga je vandaag de dag om met Twitter? Welke kansen biedt LinkedIn? Maar ook logistieke vragen als hoe moet je je social media strategie aanpakken en wie gaat alle berichten in jouw organisatie online zetten?

Ontdek jouw online kansen met The Content Guys

The Content Guys geeft je graag advies en verzorgt bovendien social media trainingen. We nemen je graag het online werk uit handen. Jij doet voor jouw organisatie waar jij goed in bent, wij helpen jouw organisatie met waar wij goed in zijn: bedenken van online strategieën en de uitvoer en het beheer van jouw contentmarketing.

Kansen ontdekken? Mail ons: mail@thecontentguys.nl

Banner Eigen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s